Anaïs Lensen

Anaïs Lensen

Maak kennis met

Profielfoto van Anaïs Lensen
"Ik kan mijn werk en studie hier perfect combineren."

Anaïs Lensen

Adviseur Aanjaaggelden Zeeland in Stroomversnelling

De Provincie Zeeland is een plek waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Dat blijkt wel uit het verhaal van Anaïs Lensen. Zoals we vaker zien bij collega's, wilde zij graag terug naar Zeeland verhuizen. Maar wat Anaïs' verhaal extra interessant maakt, is dat ze niet als een doorgewinterde deskundige terugkwam. Ze zag juist kansen om zichzelf hier verder te ontwikkelen tijdens haar studie.

Groeiomgeving

"Ik volg de master International Development studies in Wageningen. Tijdens de coronapandemie moest ik veel vanuit huis studeren. Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte mijn handen uit de mouwen te steken. Toen ik de vacature zag heb ik meteen gereageerd, het leek mij een mooie eerste werkervaring."

"Bij de Provincie Zeeland kan ik werken en stagelopen op één plek. Ik kan zelf mijn agenda indelen. Daardoor is leren en werken perfect te combineren. Het werk verrijkt mijn kijk op de lesstof. Inmiddels kan ik zeggen dat het mij erg goed bevalt om studie en werk te combineren."

Werk met betekenis

"Het is interessant om een overheidsorganisatie op deze manier te leren kennen. Met mijn werk draag ik bij aan het verbeteren van het economische klimaat van Zeeland. Ik ben betrokken bij het toekennen van subsidie aan projecten en initiatieven die de economie van Zeeland verbeteren."

"De uitreikingen van de subsidies vind ik het leukste moment. Dan zie je wat je de maanden daarvoor vanachter je bureau hebt gedaan voor het eerst in het echt. Ik ontmoet de mensen achter de plannen en ben blij dat ze ermee aan de slag kunnen."

Prettige werkgever

"De Provincie Zeeland is trouwens een heel fijne werkgever. Het is een organisatie met een open karakter. De deuren van de meeste kantoren staan letterlijk open. Je kunt daardoor gemakkelijk bij een collega binnenlopen."

"Er zijn ook vaak activiteiten buiten werktijd. JAZ is het jonge ambtenarennetwerk van de Provincie Zeeland voor medewerkers tot en met 35 jaar. Zij organiseren leerzame excursies in de omgeving en gezellige activiteiten. Pas was er een spelletjesavond om elkaar beter te leren kennen. Dat was erg gezellig!"

Terug naar Zeeland

"Na mijn middelbare school heb ik op veel plaatsen gewoond voor studie en stage. Ik woonde in Breda, de Verenigde Staten en Barcelona. Nu ben ik nu weer terug in Zeeland. Zeeland voelt als thuiskomen. Ik houd van reizen en de wereld ontdekken, maar Zeeland blijft speciaal. Het is een unieke provincie dat een eigen karakter heeft met het vlakke land en de zee."

Onze vacatures ontvangen?

Registreer jezelf, ontvang vacatures in je mailbox en houd overzicht over je sollicitaties.